Ηχητική & Μουσική Κάλυψη Εκδηλώσεων – DJ’S - Φωτισμός Plastic Sound DJ TEAM
Plastic Sound DJ TEAM Ηχητική & Μουσική Κάλυψη Εκδηλώσεων - DJ'S - Φωτισμός
Η εταιρεία P.S. DJ Team, δραστηριοποιείται στο χώρο της οργάνωσης εκδηλώσεων από το 1992. Αναλαμβάνουμε την ηχητική κάλυψη και μουσική επιμέλεια εκδηλώσεων, με άμεσο στόχο την πληρέστερη οργάνωση της εκδήλωσής σας.
Η Εταιρία μας

Με την πολύχρονη γνώση και εμπειρία, αλλά και την αγάπη για τη μουσική, προσφέρουμε το μέγιστο της ποιότητας.

Η πείρα και η άριστη γνώση των αναγκών μιας εκδήλωσης, μας δίνει το πλεονέκτημα να είμαστε οι καλύτεροι στο αντικείμενο ενασχόλησής μας.


Έχοντας ανθρώπους ατο δυναμικό μας που χαρακτηρίζονται από επαγγελματισμό αλλά και πάθος για τη δουλειά τους, αλλά και εμπειρία συνεργασίας με τα μεγαλύτερα αθηναϊκα νυχτερινά μαγαζιά (Venue, Plus Soda, Luv, Danza, κ.α.), φροντίζουμε η εκδήλωσή σας να αφήσει σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις.
Στους επισκέπτες της σελίδας παρέχεται επιπλέον έκπτωση 10% για τις εκδηλώσεις τους.

Photogallery
κάντε κλικ πάνω στις φωτογραφίες για μεγέθυνση
  • Στην προσωπική μας συνάντηση, επιλέγουμε μαζί μουσική μέσα από μία μεγάλη συλλογή με όλα τα είδη της ελληνικής και παγκόσμιας δισκογραφίας και δημιουργούμε την κατάλληλη μουσική πρόταση, η οποία θα ταιριάζει απόλυτα στη δική σας εκδήλωση.
  • Στις γαμήλιες εκδηλώσεις, λαμβάνουμε σοβαρά υπ’όψιν την καταγωγή του ζευγαριού και μια αξιόλογη σε τραγούδια συλλογή από την ελληνική μουσική παράδοση είναι στη διάθεσή σας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να επιλέξετε τα είδη μουσικής, τα οποία πιστεύετε ότι ταιριάζουν στις προτιμήσεις σας, καθώς και των καλεσμένων σας.

Στους επισκέπτες της σελίδας παρέχεται επιπλέον έκπτωση 10% για τις εκδηλώσεις τους.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 6932-559679 ή μέσω e-mail: plasticsound_chriso@yahoo.com ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Links


Επισκεφθείτε την Ιστοσελίδα της Εταιρίας μας
http://www.netgamos.gr/shops/plasticsoundweddings
Χάρτης επιχείρησης
Χάρτης επιχείρησης
Plastic Sound DJ TEAM 6937-116041 http://www.netgamos.gr/shops/plasticsoundweddings plasticsound_chriso@yahoo.com
Copyright © 2009 netGamos.gr | Designed by inertia design