Φωτογραφία γάμου, φωτογράφηση γάμου, φωτογράφοι γάμου, Φωτογραφίες Γάμου βιντεο γάμου, βιντεοσκόπηση γάμου, φωτογραφία βάπτισης, ψηφιακό άλμπουμ γάμου
Γάμος,  Αίθουσες γάμου, γαμήλιας δεξίωσης, Καταρράκτης, γάμος
Προσκλητήρια γάμου Πρωτότυπον
Φωτογραφία γάμου,,γάμος, netGamos.gr

Ο γάμος σας, ή η βάπτιση του παιδιού σας, αποτελούν ίσως κάποιες από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας.
Αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας τιμήσουν με την παρουσία τους για να γιορτάσουν, να συγκινηθούν, να μοιραστούν μαζί σας τη χαρά σας και να σας ευχηθούν για το παρόν και το μέλλον. Η τελετή και ο εορτασμός θα κρατήσουν μια μέρα όμως οι αναμνήσεις θα διαρκέσουν για πάντα!
Η φωτογραφική κάλυψη του χαρμόσυνου γεγονότος θα πρέπει να πραγματοποιηθεί από επαγγελματία φωτογράφο γάμου, με εμπειρία και κατάλληλο εξοπλισμό, ώστε το αποτέλεσμα να είναι αντάξιο των προσπαθειών και της χαράς σας! Φωτογραφίες γάμου με ζωντανά χρώματα και ευκρίνεια, βίντεο μυστηρίου άψογα μονταρισμένο, με ειρμό και κατάλληλη ηχητική επένδυση, ολοκληρωμένο άλμπουμ γάμου για να θυμάστε για πάντα αυτές τις στιγμές.


Επιχειρήσεις:
Φωτογραφία & Video γάμου - Βάπτισης 5 Επιχειρήσεις

 

Κάντε κλικ στα εικονίδια και δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τις επιχειρήσεις

 

 

Φωτογραφία Γάμου, Βάπτισης.
Η αποκλειστική ενασχόλησή μας με την φωτογράφηση και την βιντεοσκόπηση γάμου και βάπτισης και με εμπειρία πάνω στην διαφημιστική φωτογραφία την οποία εφαρμόζουμε μας δίνει ένα ιδιαίτερο καλλιτεχνικό στυλ που ξεχωρίζει από αυτά που ξέραμε στη χώρα μας. Η φωτογραφία είναι το μόνο που διατηρήσει τις αναμνήσεις μας στον χρόνο.
Ξεφεύγοντας από στημένες κλασσικές φωτογραφίες γάμων, φωτογραφίζουμε σύμφωνα με το ύφος και το στυλ κάθε ανθρώπου. Προσπαθώντας να αναδείξουμε την φυσική ομορφιά σε αυθόρμητους –φυσικούς και πιο χαλαρούς ρυθμούς.

 

Ύδρας 7 Κορυδαλλός, τηλ.: 2114099043

Περισσότερα... | Ιστοσελίδα...

 

Δείτε τα νέα της εταιρείας lkalogios PhotoStudio στο Facebook:

 

 


Kαλλιτεχνική Φωτογραφία Γάμου, Βάπτισης. Πορτρέτων.
Είμαι o Γιώργος Μαρκάτης, φωτογράφος, έχω ως βάση μου την Αθήνα αλλά λειτουργώ σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Εγώ, η γυναίκα μου η Μαρία και η υπόλοιπη ομάδα μας ειδικευόμαστε στην καλλιτεχνική φωτογραφία γάμου, βάπτισης και πορτρέτων, καλύπτοντας πλήρως το αντικείμενο βάσει των απαιτήσεων σας.
Ο κάθε γάμος είναι ξεχωριστός και έχει διαφορετικές απαιτήσεις. Η δουλειά μας είναι να τον αποθανατίσουμε φωτογραφικά και κινηματογραφικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι άκρως προσωπικές και επαγγελματικές σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

 

tel. +30 6944772560 e-mail: info@georgemarkatis.com

Ιστοσελίδα...

 

Δείτε τα νέα της εταιρείας George Markatis στο Facebook:

 

 


Φωτογραφία Γάμου, Βάπτισης.
Το RNS STUDIO με την πολύχρονη δραστηριότητά του, σύντομα έγινε ένα από τα καλύτερα στο χώρο της φωτογραφίας και της βιντεοσκόπησης του γάμου, της βάπτισης και των εκδηλώσεων. Ο Νίκος και ο Στέλιος Ραυτόπουλος (μέλη της Ένωσης Καλλιτεχνών Φωτογράφων Αθήνας) και οι συνεργάτες τους – άνθρωποι που αγαπούν και σέβονται την δουλειά τους – επένδυσαν και επενδύουν συνεχώς σε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας (κάμερες HD-DV, DV/CAM, Computer με τεχνολογία αιχμής για video editing με πρωτότυπες ιδέες, τίτλους 3D animation και κατάλληλο φωτισμό για σωστές φωτογραφίες) και είναι έτοιμοι να καλύψουν τις μοναδικές στιγμές της ζωής σας.

 

Καραολή 106 Νέα Ιωνία, τηλ.: 2102772033

Περισσότερα... | Ιστοσελίδα...

 

Δείτε τα νέα της εταιρείας RNS Studio στο Facebook:

 

 


Φωτογραφία Γάμου, Βάπτισης.
Το Studio Φωτογραφίας Τσέλιος εγγυάται άψογο φωτογραφικό αποτέλεσμα, για να θυμάστε για πάντα τις πιο σημαντικές στιγμές σας. Ο Γιώργος Χρ. Τσέλιος και οι συνεργάτες του έχουν τον τρόπο να κάνουν αξέχαστες αυτές τις, έτσι και αλλιώς, υπέροχες στιγμές. Με τον τελειότερο εξοπλισμό και τις πιο σύγχρονες λύσεις σας προσφέρουν φωτογραφίες και DVD άψογα αισθητικά, διαχρονικά, ικανά να σας θυμίζουν πάντα τον γάμο σας ή τη βάπτιση του παιδιού σας.

 

Πατησίων 154, ΑΘΗΝΑ, τηλ.: 210 8648644

Περισσότερα...


 

Πότε ασχολείστε με το Video Γάμου - Φωτογραφική Κάλυψη του Γάμου σας;

 

4-6 μήνες πριν το γάμο...

Αναζήτηση Φωτογράφου Γάμου - Βιντεοσκόπηση
Οι περισσότεροι επαγγελματίες φωτογράφοι αναλαμβάνουν παράλληλα και το video του γάμου σας οπότε μάλλον δεν χρειάζεται να μπείτε σε καμία άλλη διαδικασία για το δεύτερο. Μάθετε ακριβώς για τα albums, τον αριθμό των φωτογραφιών, dvd και γενικά των αντιτύπων που θα λάβετε καθώς και για το αν το πακέτο που πρόκειται να συμφωνήσετε περιλαμβάνει την κάλυψη μόνο του μυστηρίου ή και της εκδήλωσης. Σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν να έχετε δει αρκετά δείγματα δουλειάς του φωτογράφου που πρόκειται να καλύψει το γάμο σας. Η εμπειρία και ο εξοπλισμός του φωτογράφου είναι κάποιοι ακόμα σημαντικοί παράγοντες που ίσως δεν πρέπει να παραβλέψετε.