Προσκλητήρια γάμου, Προσκλητήρια βάπτισης, προσκλήσεις γάμου, γάμοςμπομπονιέρες γάμου, μπομπονιέρες βάπτισης, ειδικές κατασκευές προσκλητηρίων,χειροποιητα προσκλητηρια, γάμος
Γάμος,  Αίθουσες γάμου, γαμήλιας δεξίωσης, Καταρράκτης, γάμος
Προσκλητήρια γάμου Πρωτότυπον
Προσκλητήρια γάμου, Προσκλητήρια βάπτισης,γάμος, netGamos.gr

Προετοιμάζεστε για το μεγάλο γεγονός, το γάμο σας ή τη βάπτιση του παιδιού σας, και θέλετε να κάνετε το καλύτερο για να μεταφέρετε τα υπέροχα συναισθήματα που νιώθετε στους καλεσμένους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Το προσκλητήριο του γάμου ή της βάπτισης αποτελεί μια εισαγωγή του τι πρόκειται να συμβεί. Το ύφος, ο χαρακτήρας και το στιλ της γαμήλιας τελετής και δεξίωσης αντικατοπτρίζονται στο προσκλητήριο που έχετε επιλέξει. Η μπομπονιέρα σας από την άλλη θα αφήσει μια γλυκιά γεύση στους καλεσμένους σας, χαρίζοντάς τους ένα αναμνηστικό από τις στιγμές χαράς που μοιραστήκατε.
Δώστε προσοχή λοιπόν στην επιλογή του προσκλητηρίου και της μπομπονιέρας, επισκεφθείτε μια από τις εταιρείες προσκλητηρίων που σας προτείνουμε και επιλέξτε από εκατοντάδες διαθέσιμα σχέδια!


Επιχειρήσεις:
Προσκλητήρια γάμου - 8 Επιχειρήσεις

 

Κάντε κλικ στα εικονίδια και δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τις επιχειρήσεις

 

 

Οικονομικά Προσκλητήρια Γάμου & Βάπτισης
Η aquarella σας προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις για τον γάμο και τη βάπτισή σας: προσκλητήρια, καρτάκια δεξίωσης, ευχαριστήρια καρτελάκια, κάρτες για το τραπέζι, χωνάκια - μπομπονιέρες, σελιδοδείκτες - μπομπονιέρες, αναμνηστικά γάμου - βάπτισης.
Αποστολές σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Λ.Ηρακλείου & Αγκύρας 15 Ν.Ιωνία Αθήνα Τ.Κ.:14231 τηλ: 210-2771690, e-mail: takivini18@gmail.com, web: http://www.aquarella.gr

Ιστοσελίδα...

 

Δείτε τα νέα της εταιρείας Aquarella στο Facebook:

 

 


Προσκλητήρια Γάμου & Βάπτισης.
Η εταιρεία Biniatian πρωτοπορεί εδώ και 60 χρόνια στο χώρο των εκτυπώσεων με ειδίκευση στα προσκλητήρια γάμου - βάπτισης. Προσφέρει επίσης τη δυνατότητα στους συνεργάτες της να πραγματοποιήσουν οποιαδήποτε ειδική κατασκευή προσκλητηρίου, φακέλου, εντύπου υλοποιώντας οποιαδήποτε πρωτότυπη ιδέα.
Η μακρόχρονη εμπειρία τριων γενεών στο χώρο της εκτύπωσης σε συνδυασμό με τις δυνατότητες που περέχει η νέα τεχνολογία, εγγυώνται ένα άψογο αποτέλεσμα.


Διεύθυνση: Λεωχάρους 8, 10562, Αθήνα, τηλ.: 210 32 27 077

Περισσότερα... | Ιστοσελίδα...

 

Δείτε τα νέα της εταιρείας Biniatian στο Facebook:

 

 


Προσκλητήρια Γάμου και Βάπτισης - Είδη γάμου και Βάπτισης.
Στο κατάστημά μας σας περιμένουν δημιουργίες και πρωτότυπες «ιδέες» που θα κάνουν το γάμο σας και τη βάπτιση του παιδιού σας ένα ξεχωριστό ταξίδι.

Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία ειδών σε προσιτές τιμές που δεν αλλοιώνουν την καλαισθησία και την ποιότητα. Σας περιμένουμε για να διαλέξουμε μαζί αυτό που ταιριάζει στο στυλ και την προσωπικότητά σας!

 

Ρόμβης 11, Αθήνα, τηλ: 210-3246040

Περισσότερα... | Ιστοσελίδα...| e-shop...

 

Δείτε τα νέα της εταιρείας Idees Wedding στο Facebook:

 

 


Προσκλητήρια- Είδη Γάμου & Βάπτισης - To Μεράκι
για καλαισθησία και η ανάγκη για έκφραση, μέσα από τη δημιουργία χειροποίητων σχεδίων για τα δικά μας μυστήρια, ήταν μόνο η αρχή…

Μπομπονιέρες πρωτότυπες, ξεχωριστές και ιδιαίτερες, για γάμους και βαπτίσεις άρχισαν να παίρνουν χρώμα. Παρασυρθήκαμε από την ομορφιά στα υφάσματα, την ποικιλία στις κορδέλες και τ' αντικείμενα και τώρα πια, μας γοητεύει και μας προκαλεί, όταν καλούμαστε για την καθεμιά μπομπονιέρα που δημιουργούμε, να ψάχνουμε τη σφραγίδα, το στυλ αλλά και την ταυτότητά τη δική σου... ν' αγγίζει εσένα...
ώστε κάθε δημιουργία να είναι μοναδική, κάθε φιόγκος ξεχωριστός... για έναν ξεχωριστό καλεσμένο...
καταθέτουμε με χαρά το χρόνο και τη σκέψη μας και... τελικά, παρουσιάζουμε τα έργα μαςμε... αγάπη, φαντασία και...
Με Μεράκι

 

τηλ: 211.22.16.276 - 6938.167.792, e-mail: info@me-meraki.gr

Ιστοσελίδα...

 

Δείτε τα νέα της εταιρείας Με Μεράκι στο Facebook:

 

 


Προσκλητήρια Γάμου & Βάπτισης - Καλλιτεχνικό Τυπογραφείο
Βρισκόμαστε στο χώρο της τυπογραφίας πάνω από 50 χρόνια και αυτό δεν είναι τυχαίο. Η πείρα σε συνδυασμό με την εξυπηρέτηση, την ποιότητα και τις λογικές τιμές, μας προσφέρουν διάρκεια στο χρόνο και ξεχωριστή θέση στις προτιμήσεις των πελατών μας.

Με μία επίσκεψη στο κατάστημά μας, θα ανακαλύψετε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων σε προσκλητήρια γάμου-βάπτισης και σε μπομπονιέρες, που θα καλύψει σίγουρα τις απαιτήσεις σας.

 

Σόλωνος 128, Αθήνα, τηλ: 210 3818589

Περισσότερα... | Ιστοσελίδα...| e-shop Κουφέτα...

 

Δείτε τα νέα της εταιρείας Πρωτότυπον στο Facebook:

 

 


Μακρόχρονη Εμπειρία - Ευελιξία - Προσκλητήρια Γάμου & Βάπτισης
Στην ΤυποΠεργαμηνή έχουμε την τύχη να βρισκόμαστε στην 3η γενιά μιας οικογενειακής επιχείρησης, η προσπάθεια της οποίας ξεκίνησε πριν από πολλές δεκαετίες.
'Εχοντας την ευκαιρία να αξιοποιήσουμε όλη αυτή την εμπειρία, κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να είμαστε κοντά σας προσφέροντας κορυφαία ποιότητα, με όσο το δυνατόν οικονομικότερες επιλογές, αφού αυτό απαιτεί η εποχή...
Εκτός της πολύ μεγάλης ποικιλίας έτοιμων σχεδίων προσκλητηρίων που θα δείτε στο κατάστημά μας, υπάρχει δυνατότητα να διαλέξετε το σχήμα και το σχέδιο του φακέλου καθώς και το χρώμα και την ποιότητα του χαρτιού που θα χρησιμοποιηθεί, ώστε με την ανάλογη διακόσμηση να φτιάξουμε ένα μοναδικό προσκλητήριο για το δικό σας μυστήριο σε τιμές πολύ οικονομικές!

 

Σόλωνος 109 - Αθήνα, τηλ: 210-3819413 Τηλ./FAX: 210-3821941, e-mail: info@typopergamini.gr

Ιστοσελίδα...

 

Δείτε τα νέα της εταιρείας ΤυποΠεργαμηνή στο Facebook:

 

 


Προσκλητήρια Γάμου & Βάπτισης - Όταν η ανάγκη για δημιουργία βρίσκει έκφραση, τότε το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι μοναδικό.
Στην πιο ωραία και μοναδική στιγμή της ζωής σας μπορώ να δημιουργήσω για εσάς ιδιαίτερες χειροποίητες μπομπονιέρες, προσκλητήρια και ασημένια στέφανα και κοσμήματα για τον γάμο και την βάπτιση σας όπως και την διακόσμηση του αντίστοιχου τραπεζιού στην εκκλησία. Σκοπός μου είναι οι πελάτες μου να βρουν ξεχωριστής και μοναδικής αξίας αντικείμενα που δεν υπάρχουν στο εμπόριο και τα καταστήματα μαζικής πώλησης.
Η λεπτομέρεια που προσδίδεται σε κάθε κομμάτι το κάνει ξεχωριστό και διαχρονικό, από το σχεδιασμό του μέχρι το τελικό του φινίρισμα.

Στο πέτρινο εργαστήρι μου, στο Κομνήνιο της Βέροιας, θα βρείτε ό,τι ζητάτε και στο κόστος που εσείς θέλετε. Μια επίσκεψη θα σας πείσει.

 

ΚΟΜΝΗΝΙΟ - ΒΕΡΟΙΑ, τηλ: 2331073270,  6946 148 714, e-mail: lpsifaki@gmail.com

Ιστοσελίδα...

 

Δείτε τα νέα της εταιρείας Λίτσα Ψηφάκη στο Facebook:

 

 


Προσκλητήρια Γάμου & Βάπτισης
Το Ωκύτυπον παρέχει τη δυνατότητα κατασκευής ξεχωριστού– ιδιαίτερου προσκλητηρίου.
Με τη βοήθεια του ειδικευμένου προσωπικού επιλέγετε εσείς το δικό σας «στυλ» προσκλητηρίου.
Προσκλήσεις γάμου – βάπτισης.
Σημαντικές στιγμές στη ζωή μας !!!
Αν αναζητάτε κάτι πρωτότυπο και έξυπνο!
Ξεχωριστές ιδέες που θα δώσουν το προσωπικό σας στίγμα, το Ωκύτυπον αποτελεί τη σωστή επιλογή.

Σόλωνος 120, 10681, Αθήνα, τηλ: 210-3818960, 210-3818919,  e-mail: okytypon.pro@gmail.com okytypon@otenet.gr

Ιστοσελίδα...

 

Δείτε τα νέα της εταιρείας Ωκύτυπον στο Facebook:

 

 


 

Πότε ασχολείστε με τα Προσκλητήρια Γάμου;

 

3-4 μήνες πριν το γάμο...

Επιλογή των Προσκλητηρίων και των Μπομπονιέρων
Τώρα που γνωρίζετε ακριβώς ποιοι και πόσοι θα είναι οι προσκεκλημένοι σας μπορείτε να επιλέξετε και να παραγγείλετε τα προσκλητήρια και τις μπομπονιέρες του γάμου σας. Και για τα δύο υπάρχει τεράστια ποικιλία στην αγορά και έχετε τη δυνατότητα τεράστιας γκάμας επιλογών ανάλογα με το προσωπικό σας γούστο και το στιλ του γάμου που θα ακολουθήσετε. Μην ξεχνάτε ότι τα προσκλητήρια δίνουν στους καλεσμένους σας μια πρώτη εντύπωση γα τη μέρα του γάμου σας γι αυτό και το ύφος τους θα πρέπει μάλλον να συμφωνεί αρκετά με όσα σχεδιάζετε.
Για τη διευκόλυνση των καλεσμένων σας σκεφτείτε το ενδεχόμενο να συμπεριλάβετε στην μία όψη της πρόσκλησης ίσως κάποιο χάρτη της εκκλησίας και του χώρου δεξίωσης. Στη συμφωνία που θα κάνετε με την επιχείρηση θα είναι χρήσιμο να ζητήσετε την παραλαβή τουλάχιστον των φακέλων όσο πιο σύντομα ώστε να έχετε αρκετό χρόνο στη διάθεση σας για να γράψετε τις διευθύνσεις των καλεσμένων σας. Η επιχείρηση που θα αναλάβει τα προσκλητήρια σας μπορεί ακόμα να αναλάβει και τις ευχαριστήριες κάρτες, τα γαμήλια προγράμματα και τις κάρτες διάταξης των θέσεων στα τραπέζια της γαμήλιας δεξίωσης.

 

1 μήνα πριν το γάμο...

Αποστολή των Προσκλητηρίων
Έχετε πλέον μπει στην τελική ευθεία του γάμου σας. Έχετε ήδη αναγγείλει το γάμο σας, έχετε αποφασίσει ως προς τους καλεσμένους σας, έχετε οργανώσει τα ζητήματα που αφορούν το μυστήριο, τον χώρο δεξίωσης και την εμφάνιση σας, και έχετε επιλέξει και παραγγείλει τα προσκλητήρια. Μέχρι αυτή τη στιγμή τα προσκλητήρια θα πρέπει να έχουν φτάσει στα χέρια σας και μένει τώρα να τα αποστείλετε στους καλεσμένους σας με ταχυδρομείο.

 

Επικοινωνία για την επιβεβαίωση των καλεσμένων που θα παρευρεθούν στο γάμο
Βεβαιωθείτε αν έχουν φτάσει σε όλους τους παραλήπτες τα προσκλητήρια και μάθετε ποιοι δεν θα καταφέρουν να παρευρεθούν τελικά στο γάμο σας. Καλό θα είναι να γνωρίζετε από πριν πόσα άτομα δεν θα παρευρεθούν στην τελετή του γάμου και στην γαμήλια δεξίωση ώστε να μπορέσετε εγκαίρως να προβείτε σε διορθωτικές κινήσεις πάνω στις ποσότητες των παραγγελιών που έχετε κάνει. Μ’ αυτόν τον τρόπο επίσης μπορείτε να κάνετε μια καλύτερη ταξιθέτηση αποφεύγοντας τις κενές θέσεις στα τραπέζια που θα μπορούσαν να προκαλέσουν άσχημη εντύπωση. Κυρίως όμως, γνωρίζοντας ότι κάποιο προσκλητήριο δεν έχει φτάσει από λάθος στον προορισμό του αποφεύγεται η παρεξήγηση που μπορεί να δημιουργηθεί ενδεχομένως με κάποιον καλεσμένο σας.

 

 

Πολυτελή αυτοκίνητα γάμου, λιμουζίνες, Avis Prestige